وبلاگ

دیوار شیشه ای مات

پارتیشن شیشه ای مات

در سال‌های اخیر به دلیل تغییر سبک زندگی به آپارتمان‌نشینی و کاهش متراژ در دسترس در محیط کار و مسکونی، آدم‌ها برای پیگیری امورشان در خانه و محیط کار دچار مشکل می‌شوند. به همین دلیل استفاده از هر روش تسهیل کننده برای بهینه سازی فضاها به شدت مورد استقبال قرار می گیرد. در این میان با ابزارهایی تحت عنوان پارتیشن یا دیوار شیشه ای مات می‌توان فضاسازی مطلوبی برای مدیریت کارهای روزانه طرح‌ریزی کرد.
به کمک این پارتیشن‌ها علاوه ‌بر این‌که فضاها بخش‌بندی می‌شوند، به دلیل مات بودن شیشه‌ها، حریم خصوصی هر بخش حفظ می‌شود. این شیشه‌ها در دو نوع مات و رامات تولید می‌شوند. پارتیشن‌های شیشه‌ای رامات به‌صورت راه‌راه مات و شفاف طراحی می‌شود. اما نمونه مات انواع گوناگونی دارند که در ادامه بیشتر با آنها آشنا می شوید.

درب سکشنال بیشتر بخوانید


پارتیشن شیشه مات رنگی

این مدل از شیشه‌های جداکننده همان‌طور که از نامشان برمی‌آید مطابق با دیزاین دکوراسیون داخلی طراحی و تولید می شوند. بنابراین وقتی دکور داخلی رنگ کرم قهوه‌ای غالب دارد، کاربرد شیشه سکوریت برنزی جذابیت ویژه‌ای برای محیط ایجاد می‌کند.

پارتیشن شیشه‌ای مات طرح‌دار

این سبک از شیشه‌ها با فناوری دستگاه سند بلاست با طرح‌های مختلف روی شیشه‌های مات و رنگی تولید می‌شود. مزیت این شیشه ها امکان سفارشی سازی با طرح دلخواه مانند لوگو و المانهای سازمانی است که شکل و شمایلی اداری و رسمی نیز ایجاد می کند.
این نمونه پارتیشن بندی برای کلینیکهای زیبایی جهت مشخص کردن اتاقکهای اختصاصی برای فعالیت های مختلف بسیار مناسب و پرکاربرد است.


پارتیشن شیشه‌ای هوشمند

در مدل‌های جدید پارتیشن‌ شیشه‌ ای به کمک ریموت از حالت شفاف به مات یا برعکس تغییر حالت می‌دهد. این شیشه‌ها به وسیله جریان برق عمل می‌کنند و با قطع جریان برق به حالت عادی برمی‌گردد.
پارتیشن شیشه ای مات سکوریت: این پارتیشن‌ها از جنس شیشه نشکن حرارت دیده ساخته می‌شوند که نسبت ‌به شیشه‌های خم استحکام بیشتری دارد. این شیشه‌ها در کوره‌هایی با درجه‌حرارت بالا تولید شده و با استفاده از دستگاه CNC به ابعاد دلخواه برش داده می‌شود.


پارتیشن‌های لمینت

برای تولید شیشه‌های لمینت، ۲ قطعه شیشه سکوریت با ابعاد مشخص به کمک لایه PVB به ‌هم اتصال پیدا می‌کنند. در نتیجه مقاومت شیشه دو برابر شده و در ضمن هنگام شکستگی قطعات شیشه از هم جدا نمی‌شوند و در جای خود ثابت باقی می مانند.
پارتیشن‌ها در سبک های مات، رنگی و طرح‌دار همه انواعی از پارتیشن شیشه‌ای هستند، با این تفاوت که در این مدلها فضای داخلی پارتیشن قابل‌مشاهده نیست. اما در انواع پارتیشن‌ با شیشه معمولی دید کاملی به تمام بخش‌های محیط خانه یا محل کار وجود دارد.


برتری پارتیشن شیشه ای مات


اجرای سبک‌های گوناگون اجزای دکوراسیون در معماری مدرن موجب شده محیط کار و زندگی کنونی ظاهر شیک و مدرن‌تری به خود بگیرد. دیوار شیشه ای مات یکی از این سبک‌های دکوراسیون داخلی است که درعین سادگی و زیبایی کاربردهای فوق‌العاده‌ای دارد. تفکیک فضاهای کاری و ایجاد چارچوب خصوصی برای پرداختن به امور روزانه ویژگی بارز این پارتیشن‌هاست.
این دیوار سازی ها به صورت شیشه‌های چند جداره ای که ضخامت زیادی دارند و در چارچوبی از یراق آلات ثابت شده اند، فضای خانه یا محیط کار را به بهترین نحو بهینه‌سازی می‌کنند. دیوارهای شیشه ای اغلب برای محیط کار اداری مانند بانکها، فرودگاه، نمایشگاه و محیط های خصوصی مانند شرکتها و کلینیک‌ها کاربرد دارد که نیاز به بخش‌بندی های مختلف برای پرداختن به امور کاری متفاوت دارند. پارتیشن‌بندی باعث می‌شود هر بخش حریم خصوصی مختص به خود را داشته باشد و در عین ‌حال چیدمان اداری شکل منظم و منسجمی به خود بگیرد.

با شیشه سکوریت بیشتر آشنا شوید


انواع دیوار شیشه ای از لحاظ ساختار


پارتیشن شیشه‌ای به شکل فریم دار و فریم لس اجرا می‌شود که هر کدام مراحل نصب اختصاصی دارند. یکی از ویژگی‌های بارز پارتیشن‌ها زمان کوتاه نصب و اجرا و کم‌هزینه بودن آن است که با اشغال کردن فضای کم، پکیج کاربردی و منحصربه‌فردی ایجاد می‌کند. جالب اینجاست که شیشه‌های طراحی ‌شده برای این سبک دکوراسیون با خاصیت هوشمندسازی امکان تغییر ظاهر دارند.

نکات طلایی در خرید شیشه سکوریت
دیوارهای شیشه‌ای به شکل متحرک و ثابت به بهترین شکل ممکن فضاها را جداسازی کرده و محیط امنی برای فعالیت روزانه ایجاد می‌کنند. شیشه‌هایی که برای این کار استفاده می‌شود اغلب دوجداره بوده و در مقابل ضربه و فشار ناگهانی استحکام بالایی دارند. محیطی که در آن دیوار شیشه ای مات اجرا و نصب می شود نور کافی خواهد داشت چرا که این شیشه ها نور طبیعی خورشید را در حد نیاز از خود عبور می دهند و فضا را دلباز و روشن جلوه می دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *